U wilt iets nieuws in uw huis: ‘kunst’. Bij ons kunt u kunst lenen en kopen. U kunt komen kijken of
hier een kunstwerk uitzoeken. Wij hebben een gevarieerde collectie kunstwerken waar u uit kunt kiezen.
Wanneer u abonnee wordt kunt u meteen een kunstwerk lenen en meenemen of laten bezorgen.
Wanneer u een gehuurd werk wilt houden, kunt u het kopen. Wij helpen graag met informatie en advies.

Inschrijven

Je betaalt eenmalig € 10,- inschrijfgeld. Neem een een geldig legitimatie bewijs mee. Het abonnement geldt voor tenminste een jaar. De opzegtermijn is een volle kalendermaand.

Bruikleenperiode

Een werk kan gedurende een jaar gehuurd worden.
Verlenging met een jaar is mogelijk mits het werk niet gereserveerd is.
Reserveren en verlengen is gratis.

Verzekering

Geleende kunstwerken zijn door Kunstuitleen Amstelveen verzekerd tegen schade en diefstal. (eigen risico € 250,-. Glasschade en lijstschade zijn niet verzekerd.) 

Kunst in uw bedrijf

Wij verzorgen al 30 jaar kunst voor bedrijven en instellingen. Onze diensten zijn kunstverhuur,  kunstaankoop en kunstbeheer. Wij kunnen voor uw bedrijf een passende collectie samenstellen of u kunt zelf op onze website een keuze maken.

Kunst is een keuze en omdat geen bedrijf of bedrijfspand hetzelfde is en de kunst in uw bedrijf moet aansluiten bij uw imago, bieden wij maatwerk. Vanzelfsprekend verzorgen wij de inrichting. Voor een persoonlijk advies brengen wij graag een kosteloos en vrijblijvend bezoek aan uw bedrijf.

Een kunstwerk in huis vanaf € 7,- per maand! 

Kunstuitleen Amstelveen hanteert twee tarieven:
Een tarief met kooptegoed waarbij 50% van het maandtarief wordt gereserveerd.
En een tarief zonder kooptegoed, de kosten van dit tarief zijn de helft van het tarief met kooptegoed plus een euro.

De waarde van het kunstwerk dat u wilt huren bepaalt de prijs van het tarief.
Bij iedere omruiling wordt het maandtarief aangepast aan de prijs van het geleende kunstwerk.

Wanneer u tijdelijk geen werken leent en u heeft een abonnement inclusief kooptegoed voor slechts € 5 per maand. Dit bedrag komt geheel ten goede aan uw kooptegoed.

Kunst kopen
Met het opgebouwde kooptegoed kunt u iets aanschaffen uit de collectie van Kunstuitleen Amstelveen of uit onze cadeauwinkel. Restitueren van kooptegoed is niet mogelijk.

klik hier om direct naar de uitleencollectie te gaan

‘Een prettige werkomgeving is een voorwaarde voor een goed werkklimaat.’ Kunst doet dit voor u. Een passende kunstcollectie laat op een positieve manier de cultuur  van uw bedrijf zien.

Het tarief voor het huren van kunstwerken bedraagt 1,35 % (excl. BTW) van de waarde van de gehuurde collectie per maand. Verzekering van de kunstwerken is inbegrepen. Deze manier van werken maakt het mogelijk om volgens uw wensen een collectie samen te stellen. U bepaalt zelf de prijs, want u betaalt voor wat u uitzoekt. Deze vorm van kunst huren is volledig fiscaal aftrekbaar. U bouwt bij het huren van kunst geen spaartegoed of collectie op. U heeft kunt de kunstwerken altijd aankopen. Desgewenst wordt er een huur-overeenkomst op maat inclusief spaartegoed gemaakt. Het volledige reglement vindt u op onze website.

Voor het bezorgen en/of ophalen van de werken wordt een bedrag van € 22,- binnen Amstelveen of € 42,- buiten Amstelveen en in de regio in rekening gebracht. Veraf gelegen bezorglocaties in overleg. Deze kosten zijn inclusief BTW en verzekering tijdens het transport. Voor het bevestigen van ophangsystemen en het ophangen van de werken wordt een bedrag in rekening gebracht van € 45,- per persoon per uur.

In overleg met u en uw personeel kan de collectie of een deel daarvan na een jaar worden geruild. Onze medewerkers nemen voor afloop van de huurperiode contact met u op om een afspraak te maken voor het omwisselen. Waar u niets wilt veranderen blijft het zoals het is en wordt de huurperiode verlengd. Bent u op zoek naar een exclusief en kunstzinnig cadeau of relatiegeschenk, of een kunstwerk in opdracht?

Kunst is een keuze en omdat geen bedrijf of bedrijfspand hetzelfde is en de kunst in uw bedrijf moet aansluiten bij uw imago, bieden wij maatwerk.  Voor een persoonlijk advies brengen wij graag een kosteloos en vrijblijvend bezoek aan uw bedrijf.  Voor meer informatie belt u met Anna Rahiman, manager van Kunstuitleen Amstelveen op 020 6452333 of via ons contactformulier.

klik hier om direct naar de uitleencollectie te gaan

Een ‘kunstbon’ als cadeau?

Je kunt bij ons een bon voor ‘kunst naar keuze’ aanschaffen. Deze bon kan voor elk gewenst bedrag gemaakt en gepersonaliseerd worden.

Met deze bon kun je voor iemand een abonnement starten, of de ontvanger kan een kunstwerk uit de collectie of iets speciaals uit de vitrines uitzoeken. In onze cadeauwinkel hebben wij een grote collectie aan sieraden, glas, keramiek en design.

Een leuk en origineel cadeau!  Wij vertellen er graag meer over.

.

cadeaubon

Een nieuwe lijst of passepartout om uw kunstwerk ?

Een kunstwerk verdient een goede presentatie.
De kunstuitleen heeft een eigen lijstenmakerij. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment van lijsten en passepartouts.
Onze lijstenmaker geeft graag een vrijblijvend advies.
Prijzen op aanvraag.

Van de kunstuitleen naar uw huis.

Wij bezorgen het kunstwerk op afspraak bij je thuis.
Voor het bezorgen en/of ophalen van de werken wordt een bedrag van € 22,- binnen Amstelveen of € 42,- buiten Amstelveen en in de regio in rekening gebracht. Veraf gelegen bezorglocaties in overleg. Deze kosten zijn inclusief BTW en verzekering tijdens het transport.

Wij  kunnen een professioneel ophangsysteem plaatsen.
Prijs op aanvraag. Vraag er naar in de kunstuitleen.

.