U bent hier:-, Evenementen, Tentoonstellingen-Thema ‘Parels aan de Poel’

Thema ‘Parels aan de Poel’

Leuk nieuws! Een nieuw initiatief van gemeente Amstelveen, een fotowedstrijd genaamd ‘Mijn Amstelveen’. Dit initiatief is ontstaan ter gelegenheid van het afscheid van de griffier Pascale Georgopoulou in 2016 en zij heeft toen de cultuurprijs ‘De Poel Award’ ontvangen.

Vanuit dit oogpunt organiseren gemeente Amstelveen en Platform C | Kunstuitleen Amstelveen van vrijdag 1 juni tot en met zaterdag 30 juni de fotowedstrijd ‘Mijn Amstelveen’ tijdens de maand van ikToon, de maand van de Amateurkunst. Maar wat houdt deze wedstrijd in?!

Graag willen wij alle Amstelveense amateurfotografen uitnodigen een foto te maken in het thema ‘Parels aan de Poel’. Uit alle aanmeldingen worden er 50 werken geselecteerd door de jury. In de jury zit onder andere de professionele Amstelveense fotograaf Paul van Riel. Deze 50 werken worden tentoongesteld in Kunstuitleen Amstelveen en opent op vrijdag 1 juni. Tijdens de tentoonstelling kunnen bezoekers, familie en vrienden een stem uitbrengen op hun favoriete foto.

Op zaterdag 30 juni is de prijsuitreiking. Er wordt een juryprijs uitgereikt, met de daarbij horende cultuurprijs ‘De Poel Award’, ontworpen door Amstelveens kunstenares Jeltje van Houten in 2016. Zowel de juryprijswinnaar als de publieksprijswinnaar krijgen een fotografiecursus aangeboden van Peter Boers.

Wil jij laten zien wat ‘Parels aan de Poel’ voor jou betekent? Meld je dan nu aan! Graag het formulier voor vrijdag 27 april bij de kunstuitleen inleveren.

Aanmeldingsformulier downloaden

Voorwaarden aanmelding downloaden

Laat een reactie achter