U bent hier:-, Evenementen, Tentoonstellingen-Amateurkunst expositie

Amateurkunst expositie

Meld u dan nu aan!

Van vrijdag 9 februari tot en met zaterdag 10 maart is Kunstuitleen Amstelveen in de ban van de Amateurkunst expositie! Dit is uw kans om uw werk tentoon te stellen aan het Amstelveense publiek. De opening is op vrijdag 9 februari om 15.00 uur door specialist cultuurparticipatie van het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst, Piet Roorda.

 

U kunt één werk (2D of 3D) inleveren bij de kunstuitleen; gedurende vier weken wordt dit bij ons geëxposeerd. Alle bezoekers, familie en vrienden kunnen door middel van een stembiljet hun favoriete kunstwerk kenbaar maken. Er zijn namelijk diverse prijzen te winnen voor zowel 2D als 3D, zoals bijvoorbeeld een cadeaubon ter waarde van € 250,- (publieksprijs) en een creatieve cursus naar keuze (aanmoedigings-/juryprijs). Op zaterdag 10 maart om 15.00 uur worden deze prijzen uitgereikt. De winnaars zullen ook via de website en de krant bekend worden gemaakt.

 

Wilt u graag uw werk tentoonstellen tijdens deze expositie? Meld u dan nu aan! De voorwaarden voor aanmelding en het aanmeldingsformulier kunt u downloaden (zie hieronder). Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij het graag. Wij hopen dat de expositie ook in 2018 veel enthousiaste mensen aantrekt! exposities@kunstuitleenamstelveen.nl of 020-645 23 33

Aanmeldingsformulier downloaden

Voorwaarden deelname Amateurkunst expositie downloaden

By | 2017-11-02T15:48:11+00:00 mei 18th, 2016|Categories: Agenda, Evenementen, Tentoonstellingen|Tags: , , |0 reacties

Laat een reactie achter