Aanmelden voor 11 april

Van zaterdag 1 juni tot en met vrijdag 21 juni is Platform C | Kunstuitleen Amstelveen in de ban van de  Amateurkunst expositie! Dit is de kans om je werk tentoon te stellen aan het publiek.

De opening van de Amateurkunst expositie is op zaterdag 1 juni om 15.00 uur. Daarna wordt gedurende drie weken jouw werk (2D of 3D) bij ons geëxposeerd. Alle bezoekers, familie en vrienden kunnen door middel van een stembiljet hun favoriete kunstwerk kenbaar maken. De deelnemers met de meeste stemmen kunnen diverse prijzen winnen, zoals bijvoorbeeld een cadeaubon ter waarde van € 250,- (publieksprijs) en een creatieve cursus naar keuze. Op vrijdag 21 juni om 15.00 uur worden deze prijzen uitgereikt.

Ook leuk om te weten is dat de maand juni in het teken staat van iktoon: de maand voor de Amateurkunst! Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Heel Nederland is dan tijdens de iktoon-campagne het podium van alle amateurkunstenaars. Vanaf zaterdag 1 juni 2019 is er op meer dan duizend locaties in meer dan 200 gemeenten kunst te zien. Dus ook bij Platform C! En niet alleen kunst, maar tijdens de opening en prijsuitreiking is er ook live muziek.

Wil jij ook graag je werk tentoonstellen tijdens deze expositie? Meld je dan aan voor 10 april! De voorwaarden voor aanmelding en het aanmeldingsformulier vind je in de bijlage. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het graag. Wij hopen dat de expositie ook in 2019 veel enthousiaste mensen aantrekt!