U bent hier:Home-Agenda, Evenementen, Tentoonstellingen-ZA 13 mei Meet & Greet

ZA 13 mei Meet & Greet

Expositie Odette Muijsers

Van zaterdag 13 t/m zaterdag 27 mei vindt in Kunstuitleen Amstelveen een expositie plaats van kunstenares Odette Muijsers. Op zaterdag 13 mei van 15.00 – 17.00 uur kunt u kennis maken met de kunstenares en haar werk tijdens een Meet & Greet.

 

Odette Muijsers (1973) woont en werkt in Amsterdam. In 1997 afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie. De belangrijkste inspiratie voor haar werk komt uit het dagelijks leven. De voorwerpen die je elke dag ziet en gebruikt, de omgang met andere mensen.

 

Groot onderdeel van het leven vormt eten, dat onderwerp komt dan ook veelvuldig terug. Op het moment zoekt Odette naar hoe zij in haar werk eetgevoel kan oproepen zonder dat men daadwerkelijk eet. Herinnering aan eten, geuren, structuren, textuur. Kan een keramiek voorwerp het water in je mond doen lopen?!

 

Onderwerpen komen afwisselend terug en gaan soms een grappige en verwarrende combinatie aan. Tekenen is altijd de basis maar daarna kan het keramiek, textiel of een schilderij worden. Odette probeert hierin zo min mogelijk regels op te leggen en zoekt naar een zo vrij als mogelijke manier van werken.

Laat een reactie achter